Kvällens efterrätt blev en enkel, snabb och inte alltför onyttig efterrätt som vi gör då och då. Även om jag innerligt önskar att sommaren dröjer sig kvar lääänge så känns det mer än okej att komma i gång med jobb och vardag igen
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast. Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
Och onyttigt. att det normalt sett, är ovanligt att jag misslyckas med mina baktalanger. Rulla ihop tårtan med hjälp av bakplåtspappret och lägg på en tallrik
en nypa salt. Samtidigt kan ju pizza faktiskt vara väldigt gott och det händer ibland att sambon med längtansfull blick efterlyser just pizza till middag
Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hade bakat bullar så i helgen ska jag unna mig en och annan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen och väntar)
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
fylld mednyttiga godsaker och bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Men i veckan så fick jag äntligen ett exemplar och det med bud från vänlig vän som var i Tyskland. Så helgens gäster var så illa tvungna att starta middagen med en liten rackare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.