Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av minfödelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Ett sätt för att undvika denna sockermängd är att äta äkta vara, alltså laga mat från rena råvaror, och undvikalivsmedelsliknande hel- och halvfabrikatsprodukter som har en innehållsförteckning
Så, igår gjorde jag själva bullen, och idagvar det dags att göra det bästa - egen mandelmassa. Alltså det FINNSinget som går att jämföra med det, inget café, ingetfik och ingen köpesemla har lika god mandelmassa, och då är den ändå superenkel att göra
Han skrivervidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO KonditoriiStockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Dela upp chokladsmeten i två skålar. Dela det här. Hasselnötssmöret skaintevara kallt. Det är jättevackert att rulla dem i hallonpulver, pistachnötter eller varförinte matcha pulver
Man får intevara rädd för sprutor. Nu har jag varit nere och gjort iordning pappa och lagt honom. Det är intebehagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå tillsidan för helgresor tillStockholm
Här kan du läsa mer om varför du bör välja dessa alternativ. Listan består av de värsta produkterna som man bör undvika och välja det ekologiskaalternativet av istället, för att minskaintaget av miljögifter hos både dig och producenterna
I helgen väntas kärt besök från Stockholm och det skadarinte att fylla på i kakburkarna. Förhoppningsvis får vifint sportlovsväder och kan tillbringa en hel deltid utomhus as well
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.