De här fyllda parmarullarna är helt underbart goda. FYLLDA PARMARULLAR12 st12 skivor parmaskinka2 dl creme fraicheett knippe färsk basilika100 g strimlade soltorkade tomaterSalt och svartpepparGör så här
En riktigt smarrig förrätt kommer här. Vill man ha den mer matig kan man servera avokado till. Parmarullar med vitlöksost, soltorkade tomater och tryffelolja
Låter kanske omständigare än vad det är. ). En god kombination av smaker, i originalreceptet (hämtat från TV4's "Halv åtta hos mig") användes spenat istället för ruccola (något att tänka på då ruccolan är ganska pepprig i smaken), jag blev i alla fall nöjd med denna kombinationen
Helstekt kotlettrad med masserad broccoli och dijonsenapsås. Här kommer ett recept på helstekt kotlettrad som jag länge tänkt göra, men inte gjorde förrän jag fick boken "Mat med omtanke" när jag slutade min kock-praktik på Helsjöns folkhögskola
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Väntande parmarullar. Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullar med citroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.