Att baka julgodis hör julen till, vissa år blir det mycket och vissa år lite mindre. Har hittat så sjukt många härliga recept på julgodis i år, så det kommer ännu ett inlägg någon
Rör ner K-special och låt sedan smeten svalna något. Då var det dags för det andra inlägget om julgodis som är lätt att göra och vackert att titta på och givetvis supergott att äta =)
Julgodis måste inte innebära sockrig kola och glutenstinna lussekatter. The post Pepparkakskulor – Nyttigare julgodis appeared first on ceciliafolkesson
Äppelchips4-6 äpplen urkärnas och skärs i så tunna skivor du kan. Torka på bakplåtspapper i varmluftsugn på 100 grader i 3-5 timmar. Vänd skivorna efter 1,5 - 2 timmar så fastnar dom inte. 4-6 äpplen. 3-5 timmar
Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. – då är detta godis något för dig. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta
Förvara julsnickersn i kylen, med bakplåt- eller smörgåspapper emellan. Gomorron och jag vill önska er en härlig tredje advent… Jag tänkte tipsa om en klassisk goding här, LCHF snickers… Ett mera hälsosamt alternativ till advent och jul…
Receptet kommer från Ica-kuriren. Mamma har bakat en sjukt god kolasort i år med flingsalt. Gillar salt mer och mer i bakverk, men det är ju knappast unikt nu för tiden
Skär After Eight-plattorna i bitar. Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna. Fyllning5–6 st Turkisk peppar-karameller (eller liknande), grovt krossade eller hackade. 1 dl vispgrädde10 After Eight-plattor200 g mörk choklad av god kvalitet (ej blockchoklad)2 tsk smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.