Vi försökte oss på att sia lite om vad 2013 skulle innebära när vi satt och skålade in det nya året i badtunnan. Nu tänkte jag bara snabbt och lätt ge er lite bildkavalkad från min sista dag på 2012 och de första timmarna på 2013. 3 dl rött vin. ca 100 gfrysta hallon (3-4 st i varje kupol). ca 24 stminimarshmallows (3-4 st i varje kupol). Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan och låt stå 2-3 min. Låt svalna till 35 C och vänd ner lösvispad grädde, rör inte för mycket. Låt svalna till ca 30-35 C. Värm upp försiktigt till ca 30-35 C. ca 100 gfrysta hallon (3-4 st i varje kupol). ca 24 stminimarshmallows (3-4 st i varje kupol)
Låt den jäsa under bakduk ca 30 minuter. Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
13. 02 Mar. 55. Matsedel vecka 10. LCHF-vecka. 0kommentarer. God måndagseftermiddag allesammans. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan
Det blir lätt så när man som bakbloggare förbereder inför "fikadagar" flera veckor innan. Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått. 3
Okt. 24. Veckans drink. med smak av äpple och kanel. Kategorier. Fredagsdrinken. av Christine. Hej,. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Klicka ut smeten till biffar i en stekpanna med olja och stek ca 3 minuter på varje sida. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Att vara i Åre är verkligen avslappning och jag tycker det är perfekt att vara i backen tidigt, åka mycket på förmiddagen och äta lite senare lunch och inte nödvändigtvis åka mer efter lunch
Denna gång blev det chilikryddad nötfärs med grön paprika/sockerärt, grovrivna morötter, timjanstekta plommontomater med champinjoner och en kall vit örtdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.