Nämligen KingCrab Noodles. 4-6 ben från Kamchatka KingCrab/Kungskrabba. Vänd försiktigt efter ca 45 sekunder, några omgångar på varje sida, tills det har blivit snygg färg på dem. Webbplats 4-6 ben från Kamchatka KingCrab
Hej allihopa. Jag lever. Jag nästan skäms över vad lite jag har skrivit den här senaste månaden och de ser vi även på vad lite jag har bakat denna månad men jag har helt enkelt inte haft tid
Här kommer en variant att den klassiska nationalrätten i Singapore, Chilicrab. Ingredienser för 2-4 pers (2 varmrätter eller 4 förrätter)pasta, typ spagettihandfull färsk koriander3 vårlök (salladslök), skivadsvartpeppar, nymaldSås. 2 burkar konserverat krabbkött, avrunna5-6 färska medelstora tomater, hackad3-4 vitlöksklyftor, riven1 tummes storleksbit av citrongräs eller ingefära, riven1-2 färska röda chili, mortlade eller 1-3 tsk chilisås, beroende på hur stark du vill ha det(utelämnas för mild sås, men stark är ett måste om du vill uppleva Singaporekänslan. ))4 msk tomatpuré eller Heinz tomatketchup2 msk sojasås2 msk fisksås1 tsk socker2 ägg, lätt slagen2 tsk majsstärkelse löst i 2-3 msk vatten2 msk rapsolja för wokningGör så här. 2-4 pers. 3-4 vitlöksklyftor. 4 msk tomatpuré eller
Inte nog med att jag har tvingat mig själv att prova surströmming, nu hamnade paltbrödet på menyn. Och jag som inte ens har gjort iordning varken svartsoppa, gås, eller ålagille
För er som inte vet så äter jag mejerifri LCHF (med undantag för smör) i mars och oktober. Sen är det ju bröstcancer i fokus i oktober och då det är något som jag själv har genetisk risk för har jag valt just oktober
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.