Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. Bryn dem i stekpannan och krydda med salt, peppar och grillkrydda
Smaksätt med sambal och chutney. Tänk på att hettan känns tydligare efter gratängen varit i ugnen. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen
Smaksätt med sambal och chutney. Tänk på att hettan känns tydligare efter gratängen varit i ugnen. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen
Smaksätt med sambal och chutney. Tänk på att hettan känns tydligare efter gratängen varit i ugnen. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen
Blanda matlagningsgrädden ihop med maizenan och vispa väl. Häll sedan i crème fraiche, sweet chili sås, sambal oelek, Kikkoman soja, lite salt, strösocker och svartpeppar
För när smaknerven påverkas så kan det vara gott med lite mer hetta i maten, inte sant. Ska man tro Anki så gick det dessutom alldeles utmärkt att käka bara de wokade grönsakerna medsåsen, som ett vegetariskt alternativ för de av er som uppskattar det
Tortillaskal fyllda med grönsaker, lax och kall stark sås… comfort food som skänkt från gudarna. Jag var på besök i min närmsta stad häromveckan och besökte sådana där små matbutiker med råvarusortiment från olika främmande kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.