Soppa igen, ovanligt va. Nu var det i alla fall dax för att prova på bondbönorna. Hittade några på torget i byn här om dagen, och idag, på självaste nationaldagen fick dom åka ner i kastrullen
sätt ugnen på 175 grader smörj och bröa en form. 200 g 70% choklad, 1 dl grädde och vi hade jordgubbströssel. Rulla i två längder och platta till dem med fingrarna på en bakplåtspapper grädda 175 grader i ca 15 min. Grädda 175 grader ca 15 min. 200 g 70% choklad, 1 dl grädde och vi hade jordgubbströssel
200 g kavring75 g smör3 dl gräddfil1 burk matjesill2 ½ dl kesella1 rödlök3 gelatinblad1 msk sillspad½ tsk malen svartpeppargräslökSmält smöret, mixa kavringen och blanda sen ihop det. 75 g smör
50 g jäst100 g smör5 dl standardmjölk2 ½ dl lätt kesella1 g saffran2 dl strösocker17 dl vetemjöl½ tsk salt1 st ägg100 g smörvaniljsockerpärlsockerSmält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm degvätskan till 37grader. 17 dl vetemjöl
Gjorde en god sallad med kallrökt lax, salladsblad, gurka och några spännande tapas grejer jag hittade, chili fyllt med någon sorts krämig ost, riktigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.