Blir klassiskt med en söndagsstek & efter det en fruktsallad. Eftersom vi gör två stekarvarjag tvungen attlåna in en extrastekgryta… men jag fick låna en gigantiskgryta istället som räckte till bådastekarna
Mellanmål,. God kväll, fina du. Herregud, hela helgen har gått och jaghar inte hunnit blogga. Har hållit på och tapetsera i vardagsrummetidag, och en vägg blev klar i allafall
Lägg dom på en tallrik. Fördelakesellan på brödet och lägg på äggen. Blanda 1 1/2 dl kesella (11%) med 4 msk kalleskaviar och en finhackad 1/2 röd lök. Stek 4 form franskor i smör. Stek 4 ägg med solig sida upp (rinnig äggula). 1 1/2 dl kesella. 4 msk kalleskaviar
Idagharjaghaft min släkt över på SundayRoast, en engelsk tradition. Gästlistan bestod av morbror Tommy med fruga, mamma med pojkvän, min gamla mormor från Örebro och så jag och min kärlek så klart
Det är väl baraattkonstateraattjag är väldigt förtjust i sydstatsmat. Friterad kyckling harjag gjort förr (det finns ett recept här) men man får ju testa lite nyavarianter
Komma hem efter helgrep, kaos och dans, mötasav en skål med delfiner och äppelkritor, och bakasaftiga och fluffigahamburgerbröd – typicalsaturday feeling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.