Adventsmingel
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förp pepparkaksdeg
  • Ädelsoströra
  • 140 g ädelost
  • 3 msk creme fraiche
  • Mosa och blanda.
  • Fikonmarmelad
  • 250 g torkade fikon
  • 2 dl vatten
  • 1 dl råsocker
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 1 lagerblad 4 kryddnejlikor 1 citron Klipp fikonen i små bitar och lägg i en gryta med vatten. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter Tillsätt socker, vinäger, lagerblad, kryddnejlikor och rivet citronskal.
  • Sjud ytterligare 10 minuter Häll upp på väl rengjorda burkar och låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.