Afrikansk gryta från 70-talet - det har hänt en del sen dess...
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g benfritt nötkött (innanlår, ytterlår), tärnat
  • 2 stora gula lökar, grovhackade
  • 2 morötter, skivade
  • 1-2 klyftor vitlök, krossade
  • 3 msk smör (jordnötssmör om möjligt)
  • ½ msk tomatpuré eller ketchup
  • 1 lagerblad 1 kryddmått mald nejlika
  • 1 kryddmått mald ingefära
  • En dusch kajenpeppar
  • Salt, vitpeppar
  • 1 msk citronsaft eller vinäger
  • 4-5 dl tärningsbuljong
  • 1 msk smör (jordnötssmör)
  • 2-3 msk mjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.