Ät linsgrytan till (fullkorns)pasta, matgryn eller kokt potatis och en bit bröd. Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Jag fortsätter att rota bland mina gamla matpärmar för att hitta olika smaskiga recept som jag kan anpassa till mitt sätt att äta, dvs utan onödiga kollisar, stärkelse och socker
Mixa broccoli (bukett och stam) med ägg, kryddor och chili. 2 Vänd ihop med spenat, tomat och getost (mixa inte. 3 Forma järpar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Låt koka ytterligare fem minuter och smaka av med salt och peppar. Tillsätt kokosmjölken, curry efter smak, tomaterna, tomatpuren, buljongtärningen och linserna och låt det koka upp
Den här veckan har varit rätt intensiv så jag har inte hunnit blogga och den började i måndags med ösregn hela dagen vilket inte var så kul eftersom vi ändå var tvugna att gå ut på en promenad till en lekpark för att Felicia inte skulle börja klättra på väggarna här hemma
Vi åt vår linsgrytamed en bit bröd och en klick yoghurt på. Tack kära dill för din förmåga att få all mat att kännas lite somrig, även om currynoch äpplet i den här linsgrytan skriker höst-höst-höst långa vägar
Denna goda linsgrytan, med bland annat squash, curryoch kanel, var enkel och snabb att röra ihop. Vi serverade grytan med couscous och en klick kryddig äppelchutney (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.