Alla hjärtans dag-meny
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 8 port
  • 1 kg räkor med skal
  • 1 äggula 1 msk senap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl olja
  • 2 msk vatten
  • 1 knippa dill
  • 1 msk pressad saft av citron
  • 3 krm salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • 8 skivor skivad formfranska
  • 2 msk smör eller margarin
  • Garnering
  • dillkvist
  • 1 citron 200 g löjrom
  • 4 port
  • 8 franskskivor
  • 1 dl grädde
  • 2 msk kaviar
  • dill
  • gräslök
  • svartpeppar
  • 1 msk majonnäs
  • ostkrokar
  • ½ dl olja
  • 1 ½ msk balsamvinäger
  • 1 msk fransk senap
  • ½ tsk socker
  • 1 tsk salt
  • Vitlök efter tycke och smak
  • 4 portioner
  • 1 kg frysta grönmusslor
  • Kryddsmör;
  • 2 plommontomater 1/2 kruka basilika
  • 2 vitlöksklyftor 75g smör
  • 2 dl riven parmesanost
  • salt
  • peppar
  • 1/2 kg pasta (kokas och hälls av)
  • 1 kg fläskfilé
  • 1 stor burk champinjoner, hela
  • 1 stor purjo
  • 6 dl grädde
  • 1 brk creme fracihe
  • 4 vitlöksklyftor 3 köttbuljongtärningar
  • 300 g riven ost
  • 2 port
  • 250 g entrecote
  • 1 påse kryddig bearnaisesås (pulver)
  • 2 dl grädde
  • 1 decimeter purjolök
  • 0,5 köttbuljongtärning ca 1 dl mjölk
  • 4 port
  • 400-500 g scampi (miljömärkt) eller stora räkor
  • 1 gul lök
  • 1 purjolök 2 vitlöksklyftor 0,5 burk philadelphiaost
  • 3 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning peppar
  • sambal
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk koncentrerad apelsinjuice
  • 8 små eller 4 stora
  • 100 g Toblerone
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1 äggula 2,5 dl grädde
  • 4-6 port
  • 3 dl grädde
  • 100 g polkagrisar
  • 10 bitar Botten:
  • 100 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 2 st ägg
  •  
  • Fyllning
  • 5 st passionsfrukter
  • 200 g philadelphiaost, rumsvarmt
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 st äggulor
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl mosade jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.