Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Ingredienser Portioner. 1 sats 1 1/2 kg squash 5 paprikor i olika färger 2 1/2 l vatten 1 1/2 dl salt 3 dl ättiksprit (12%) 3 dl vatten 6 dl strösocker 1 1/2 tsk gurkmeja 1 msk senapsfrön ev Atamon (se Tips) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll det över grönsakerna och låt det stå över natten. Skala, kärna ur och skär 1 1/2 kg squash i bitar. Kärna ur och skär 5 paprikor (t ex 2 röda, 2 gröna och 1 gul) i mindre bitar. Blanda 2 1/2 liter vatten med 1 1/2 dl salt. Koka en lag av 3 dl ättiksprit (12%), 3 dl vatten, 6 dl strösocker, 1 1/2 tsk gurkmeja och 1 msk senapsfrön i 15 minuter. Häll av vattnet från grönsakerna, lägg dem i lagen och låt koka under lock 10-15 minuter
Jordgubbssylt med lime och vaniljtouch. Men idag fick jag mig en överraskning när det stod flera liter jordgubbar och väntade på altanen när jag kom hem
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Muffinsen fylldes medvaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.