Letar recept till amerikansk förrätt och hittade devil crab cakes, som låter väldigt gott. Det blev heta krabbkakor till förrätt, eller om vi nu ska hålla oss till det amerikanska temat – deviled crab cakes
Vi åt den med färska jordgubbar vilket blev väldigt gott och det kändes riktigt somrigt. När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Tryck bort den deg som blir över. Min sambo önskade sig en äppelpaj till helgen, så denna gång blev det en amerikans äppelpaj, ja de brukar ju ha lock eller gallerlock på sina pajer
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kavla ut den andra degbiten till ungefär samma storlek som den förra. Lägg på som ett lock, tryck till försiktigt längs kanten med en gaffel och skär av överflödig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.