Jag gick morgonpromenader på stranden varje morgon med min kompis, letade upp ett hotell-gym (det fanns inget på det hotellet vi bodde på) som jag tränade på, jag hade med mig havregryn och proteinpulver som jag åt till frukost och mellanmål, jag köpte tonfiskburkar och champinjoner på burk (det var det enda nyttiga som fanns i livsmedelsbutiken där) och åt till lunch på stranden och jag åt grillat kött/fisk med sallad till middag medan mina vänner åt pizza
Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Fördela smeten i formen. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera. Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Förvaring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
Istället för vaniljextrakt kan man ta vaniljsocker, om det är svårt att få tag på. Vispa äggen lite lätt och häll i övriga ingredienser förutompecannötterna
Häll nötterna i det förgräddade pajskalet och häll över smeten. Ett tips är att lägga bakplåtspapper i formen (ovan på degen) och fylla med torkade bönor eller liknande
Häll upp i en skål och använd en gaffel föratt mosa ihop kokos- och nötblandningen med dadlarna. Finns nog inget bättre sätt att kickstarta veckan på än med en rejäl frukost som dessutom smakar efterrätt
Försök låta pajen kallna utan att få marängen blöt. Smält vatten och margarin i en gryta. Tillsätt eventuellt lite extra vattenföratt degen ska bli bra
Att ange ett exakt recept på köttbullar är ganska svårt, det blir aldrig exakt likadant varje gång. -) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Klicka lite mer smör ovanpå fisk, ris och vatten. Det här är en allt-i-ett-maträtt som man inte behöver förbereda eftersom man använder ett fryst fiskblock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.