Sötman från tomaterna, friskheten från spenatenoch den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök ochspenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Koka upp vatten och lägg i spenaten. Den stod på vårt påskbuffébord på påskafton, och eftersom den fick tummen upp av samtliga så bjuder jag väl även er på den
Tillsätt spenat, örter och häll över såsen. Salt och peppar. Färskspenat. Färska örter. Använder du fryst spenat behöver du tina den innan och sedan ”vrida ur” den ordentligt
Kycklinggryta med soltorkade tomater & färskspenat. Vänd sedan ner spenatenoch resterande tomater. Börja med att strimla kycklingen och tomaterna, hacka sedan lök och vitlök
Ta ut rotfrukterna när de är klara, häll över på ett fat och vänd ner bladspenaten i rotfrukterna. Skala citronen, skär loss en liten bit för att gnida in kycklingen med och tryck därefter in resten av citronen i kycklingen och pensla med marinaden
Tillsätt de gröna ärtorna ochspenaten, vänd runt så det blir varmt. Och då får man laga mat lite snabbt också, denna variant på fiskragu är snabblagad, tillagade den dessutom i en wok så det blev allt i ett så att säga
Tillsätt spenat, örter och häll över. Salt och peppar. Färskspenat. Färska örter. Använder du fryst spenat behöver du tina den innan och sedan ”vrida ur” den
Blanda den varma potatisen med spenaten, fint skivad lök och rädisor. Salt och peppar. GI i all ära, men färskpotatis på sommaren är jag riktigt svag för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.