Ankbröst med karamelliserad potatis, jordärtskocka och apelsinsky
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • ankbröst
  • salt och peppar
  • skalade potatis
  • jordärtskocka
  • ostronskivling
  • 2 st
  • skalade vitlöksklyftor
  • 1 msk
  • socker
  • 0,5 dl
  • vit balsamvinäger eller vitvinsvinäger
  • smör och olja
  • salt och peppar
  • 0,5 msk
  • socker
  • 3 dl
  • pressad apelsinjuice
  • 1-2 msk
  • flytande kycklingbuljong
  • smör
  • 2 st
  • schalottenlök eller rödlök
  • 1 dl
  • hackad persilja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.