Vitlöksgratineradehavskräftor, en perfekt start på middagen. . Godast blir det med färska kräftor, men det går bra även med kokta, halvera då tiden i ugnen eftersom de lätt blir torra
Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftor och blev såååå sugen på att testa dessa
Dela havskräftorna på längden och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 619 8 stora kokta eller råa havskräftor
(Används kokta havskräftor ska de endast gratineras i några minuter på översta falsen. 12 havskräftor, färska, okokta. 12 havskräftor, färska, okokta salt några kvistar färsk dill, fint hackad några kvistar persilja, fint hackad 100 g smör 4-6 klyfta vitlök, pressade 0,5 dl olivolja
Vi har lyckats få tag på havskräftor när det varit kampanj och fått riktigt bra pris. Gott, super enkelt och kanske något annat än vad man brukar äta en vanlig vardag
Nyårsmiddagen inleddes med gratineradehavskräftor till förrätt. 8 havskräftor, råa. 8 havskräftor, råa. Erik stod för tillagningen och det är sällan han misslyckas i köket, den här gången glänste han till och med lite extra
Två kokta havskräftor per person. Dela havskräftorna på hälften. Här kommer ett enkelt recept på en aptitretare av stora mått, får man inte beröm och massa ryggdunkar efter detta, ska man inte bjuda hem dom personerna någon mer gång
Jag cyklade ner och inhandlade färska räkor, kokta havskräftor och lite råa havskräftor. Fredag idag och jag har varit ledig och haft en helt underbar dag, dessutom har vädret varit kanonfint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.