1 dl
vatten med 1 msk fiber husk (den är äggersättningen) Sedan kan du hälla i smeten. Mosa bananen och blanda även den i smeten.Till sist häll smeten i en smörd och "bröad"(jag använder kokosflingor) form och baka den i 175 grader i
20
minuter
3 dl
strösocker
1 dl
kakao
1
dl
1,5 dl
Se
En halv banan
1 dl
vatten
1 msk
fiberhusk
1 dl
vatten med 1 msk fiber husk (den är äggersättningen) Sedan kan du hälla i smeten. Mosa bananen och blanda även den i smeten.Till sist häll smeten i en smörd och "bröad"(jag använder kokosflingor) form och baka den i 175 grader i
Lite högre och lite luftigare än vanlig kladdkaka, men otroligt kladdig, len och god. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten Pudra gärna lite florsocker över kakan
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.