Börja med att riva ingefäran och blanda ihop färskosten och smaka av. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Smaka av och krydda ev med mer buljongpulver, salt eller något annat somduvill smaksätta med. Med någon alternativ grädde i stället för vanlig grädde blir soppan helt vegan
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Hacka lök och ingefära och låt mixa med. Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott och spännande
När ingefäran är klar lägger du den i lagen somdu kokat upp med vatten, socker och citron. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.