Asiatisk tilltugg och höstig fläskfilépanna!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st
  • 400 gr kräftstjärtar i lake
  • 2 dl majonäs
  • 3/4 dl ketchup
  • 1 finhackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1/2 finhackad röd chili
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0,5 dl hackad mynta
  • 0,5 dl hackad koriander
  • Saft från 1 lime Salt
  • Blandad sallad
  • 2 avocado
  • 12 st tacotubes
  • Fläskfilé- och ciderpanna
  • 4 personer
  • 600-700 g fläskfilé
  • 2 vitlöksklyftor några kvistar med färska örter, till exempel rosmarin, oregano & timjan
  • tandpetare eller hushållssnöre
  • smör att steka i
  • 150 g champinjoner
  • 100 g bacon i bitar
  • 1 äpple 1/2 burk syltlök
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 dl torr cider
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk torkad dragon
  • 1/2 köttbuljongtärning salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.