Asiatiska fiskbollar i kokosmjölksås
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Asiatiska fiskbollar med kokosmjölksås
  • 8 portioner
  •  
  • Fiskbollar
  • 800 g vit fisk (t.ex. MSC märkt torsk, gädda eller sejfilé)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 ägg 2,5 dl grädde
  • 3-4 msk potatismjöl
  • 2 msk ströbröd
  • 2-3 burkar kokosmjölk
  • 1 tsk malen koriander, alt 1 kruka hackad färsk koriander
  • 4 vitlöksklyftor, pressade
  • 2 lime, skal och saft
  • 2 msk fisksås
  • 2 morötter, strimlade tunt
  • 1 stor purjolök, skivad tunt
  • 2 röda paprikor, strimlade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.