Jag hade tidigare lagt upp receptet på Atayifbiashta med krämfyllningen. -Värm upp oljan i en kastrull och fritera atayifbi joz några minuter bara tills de har fått en fin gyllenbrun färg
Lobiebi lahme är en mustig gryta med gröna bönor och kött. Lobiebi lahem redo för servering. 6-8 portioner Lobiebi lahme. Ca 700 g valfri grytkött i bitar. Skär bönorna i ca 2 cm långa bitar. Relaterade 6-8 portioner Lobiebi lahme. Ca 700 g valfri grytkött i bitar
Jag har länge nördat loss fullkomligt på bin, honung och bisamhällen. På mitt jobb finns det två stycken stora biodlingar som jag varit nyfiken på sedan jag började där i december
Lahm bi ajeen är en maträtt från mellanöstern. Jag har inte koll på exakt hur många lahm bi ajeen det här receptet ger (räknade aldrig) men det ger tillräckligt många så att det blir över till nästa dag eller om man vill frysa in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.