Här är sju sätt på hur jag gillar attanvända nötsmör. Nötsmör är väldigt energirikt och det är lätt att hamna högt i kalorier om man mumsar på för mycket
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Spritsa så att strängarna går parallellt längs med plåtens långsida
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
I stället för jordgubbar kan man också använda hallon, blåbär eller några andra bär eller frukter. och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
Bred hälften av fyllningen över plattanoch rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
Här kommer receptet som jag brukar använda. När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag vill använda mina till mycket, så jag hade bara olja på för knaprighet. I USA har de lyxen att kunna köpa det färdigt på burk, det finns tyvärr inte (än) i Sverige, men göra egen kan vi
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Råd och recept är till för att delas, men på vägen sker ofta lite förändringar. ) För det är precis vad som behövs för att rabarberkompotten ska få tid att koka ihop, tålamod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.