att gå från köttätare till vegeterian. Jag skulle hemskt gärna se att du skrev ett eller flera inlägg om bra "övergångsmat" för oss som vill äta mer vegetariskt men har svårt att få till det i köket
Ta av kastrullen frånplattan och rör ner nötterna, hela eller hackade väljer du själv. Det bestämdes att vi skulle ha en liten intern fika på vår lilla avdelning
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Use it to ding on an empty glass to get attention 56. Use it for making patterns in a Zen garden 61. Use it to remove corroded/leaking batteries 63. Use it to make swirls or patterns in cake icing 88. Use it to press down the edge of pie pastry, into a nice pattern 91
Blanda den med olja, salt och dill och rosta eller stek den på grillen så att den får gyllene yta. Bryn hälften av smöret så att det får en gyllenbrun ton och börjar dofta kola, ställ åt sidan
)Grunddeg bröd - bara att improvisera samman dina egna favoriter. Allt från örtkransar med oliver, till fukostknutar med lingon, havreflätor med frön, rågsnäckor
Häll på dom krossade tomaterna och vattnet. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar. 5 dl vatten
Pensla dem med sirapsvatten och låt dem kallna på galler under bakduk. Limporna går bra att frysa. Pensla mellan limporna med smält fett innan du jäser dom, så går de lättare att ta isär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.