Men använder man fantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok. Sen är det bara attnjuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändå är hemma och donar
Var noga med attinte få med bottensatsen, värm och njut. Av förra årets flaskor hann viintedricka upp dem och de har vi testat nu när det var literuggigtute och ja den är godare i år när den stått tillsig på flaskorna
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Då blir de litesegkrispiga på ytan, men krämigainuti. · Ta ut och låt svalna helt på plåten. Mitt knep för att få dem på det senare viset är atttillsättavaniljkrämi smeten
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du intelakrits, är det bara attskippa det såklart), som är inte bara är så simplaatt göra utan också helt vansinnigt goda
I den senaste, Maten är MinMedicin (Norstedts), som delvis är en vegetarisk kokbok, vill han lära ut hur man genom att äta efter särskildaprinciper kan uppnå balans i kroppen – och därmed hälsa och balans ilivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.