Ochegentligen är det väl inte så farligt om man gör det någon gång per år men man kan på ett enkelt sätt äta lite smartare för att inte överbelasta matsmältningssystemet, vikten, humöret mm
Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Jag lagar inte potatisgratäng ofta, mycket för att jag tycker de färdiga är goda nog de tillfällen vi äter potatisgratäng, och för att jag inte tycker jag brukar lyckas lika bra som andra medgratängen
Dra bort papperet (penslamed lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp denmedden sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.