Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, medandraord är det bara fantasin som sätter gränserna påvad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
När jag smakade smeten från början tyckte jag attdet var lite för mycket kakaosmak för min smak, jag är en sådan som inte lärt mig uppskatta mörk choklad ännu, men när jag på kvällen smakade slutresultatet var de utsökta
Du kan följa säsongen, lägga in och bevara som mormor meddenna lag. Smakmässigt är gamla svenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangköken och smaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
För att laga Semla på kokos ochmandelBlandamandelmjöletmed psylliumfröskalet, kardemummaoch salt, rör sedan ner kokosmjölk, steviadropparoch sist den något avsvalnade smälta kokosoljan
Smält smöret, tag av kastrullen från plattanoch häll i den vita chokladen bruten i bitar. Denna tårta blir godaredagen efter och om möjligt godare några dagar efter detmed
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.