Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Attrosta pumpa gör den lite söt i smaken och mycket fyllig. De kan du ha liggandes i frysen och då är det bara att tina dem och in i ugnen för rostning
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Skålla och skala mandeln (30-40 sekunder i kokande vatten brukar räcka). 1 påse Santa Maria red fusion taco spice mix - smoked chili & garlic
Kan så rekommendera er attrosta butternutpumpa i ugnen, riktigt gott. Den är även stenhård då du skär upp den, men blir mjuk då man kokar eller rostar den
Såhär på höstkanten när det är mörkt och man inte har så mycket ork att stå vid spisen hela tiden samtidigt som man gärna vill äta bra mat så att man får lite energi kan vi passa på att lyfta upp vår favorit-chiligryta igen
Det tyckte jag var en bra idé eftersom allt som serveras ur gryta är väldigt socialt, och samtidigt är det lite som terapi att ha någonting puttrande på spisen i flera timmar
Jättegod och snabb att göra. Det innebär att jag använder feferoni istälet för att gå och köpa färsk chili, jag använder upp den kokta potatisen som låg i kylen och skräpade, jag använde upp champinjonerna innan de blev dåliga och jag använde mig av bara en burk tomater istället för att gå och köpa så jag hade två st
Perfekt attrosta och toppa med något mumsigt. Smält smöret och häll på vattnet. Om du tar för mycket åt gången kan det klumpa ihop sig rejält och bli svårt att hantera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.