Att plocka ihop en grillmiddag
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lenas valnötssalsa, 4 pers 1 vitlöksklyfta ½ tsk salt
  • 150 g valnötter
  • 6 tomater, tärnade
  • ½ dl grovhackad bladpersilja
  • ½ dl citronolivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • ½ tsk nymalen svartpeppar
  • Lenas barbecuesås 2.0, 4 pers 1 ½ dl chilisås (gärna Heinz)
  • 1 msk svensk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 1 vitlöksklyfta, pressad/riven
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl olja, häften rapsolja och hälften olivolja
  • ½ gul lök, finhackad
  • ½ röd paprika, finhackad
  • ½ grön paprika, finhackad
  • Bayou spicy cajun rub, passar till kött, kyckling, jambalaya och liknande grytor
  • 1 msk salt
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk cayennepeppar
  • ½ msk strösocker
  • ½ msk senapspulver
  • ½ msk svartpeppar
  • ½ msk vitlökspulver
  • ½ msk lökpulver
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ tsk oregano, torkad
  • ½ tsk timjan, torkad
  • ½ tsk salvia, torkad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.