Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
bär är mycket nyttigare än så, främst på grund avatt de innehåller fytokemikalier, eller färgpigment i skalet, som fungerar som starka antioxidanter och skyddar cellerna mot cancer, åldersrelaterade sjukdomar, sänker kolesterolet och hämmar inflammationer
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag påatt testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa. Det är inget annat än pressade äpplen i, så äpplen i renaste formen (förutom att äta ett äpple direkt förstås)
Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i. Vänd sedan upp och ner på glaset och förhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Fördelen med den här typen av skållning skållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, med päroncognac. Första gången smaksatte jag den med cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.