Att vara vuxen. Eller inte...
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vildsvinsstek med honung och citron, 6 pers 1 ½ kg vildsvinsstek eller stek från gris (min var lång-smal så jag band upp köttet lite)
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 dl flytande honung
  • 1 citron, pressad saft
  •  
  • Sås
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl steksky 2 dl kalvbuljong
  • 2 kvistar rosmarin 1 msk svartvinbärsgelé 1 msk kinesisk soya vitpeppar
  • Potatis- och jordärtskocksgratäng, 4-6 pers 500 g jordärtskocka, skalade och skurna i skivor
  • 500 g potatis, skalade och skurna i skivor
  • 2 kvistar rosmarin
  • 2 klyftor vitlök, pressade/rivna
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 dl vispgrädde
  • salt
  • 50 g riven parmesanost (eller annan god ost)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.