Aubergine/spenat/ricotta-gnocchi med fetaosttås
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • (Ca. 4 port.)
  •  
  • Gnocchi
  • 1 aubergine, ca. 400 g 100 g färsk bladspenat
  • 250 g ricotta
  • . 1-1,5 dl mjöl + mer till formandet
  • 30 g riven parmesan
  • 2 äggulor 2 tsk citronjuice
  • ½-1 dl färsk basilika, hackad
  • . 1 tsk örtsalt
  • . 1 tsk svartpeppar
  •  
  • Sås
  • 1-2 msk smör
  • 2 vitlöksklyftor 1 dl matlagningsgrädde
  • 1,5-2 dl mjölk
  • 100 g fetaost
  • ½ dl parmesan
  • 1 näve färsk basilika
  • . 1 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.