Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen. Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet
1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine. 250 g mozzarellaost
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Delaauberginen på längden och gröp ur. Servera med en sallad på kamutvete och guacamole med yoghurt. Fräs ytterligare någon minut och tillsätt auberginehacket
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen. Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör
Skala och riv vitlök. Aubergine. Sallad. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skölj salladen och skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.