Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Gillar du grön mat och ny inspiration så tror jag att du kommer att bli förtjust. Får jag välja så äter jag gärna vegetariskt och det finns ju så mycket spännande man kan göra av en eller två burkar bönor
Vi bjöd på dessa smakrika bönbiffar, med spenat, paprika och fetaost. Till de smarriga biffarna serverade vi ugnsstekt potatis och en kall sås med ajvar och dill
I förra inlägget skrev jag om mina goda bönbiffar (se här) och nämnde att. På helgerna brukar vi ofta bjuda hem våra barn och deras respektive på middag
Dagens recept på bönbiffar krävde inte en endaste liten svordom, det tillhör den lyckade skaran och får därmed ansluta sej till övriga fungerande recept här på bloggen
Tillbaka till meat-free Monday och vad passar då bättre än enkla och goda bönbiffar. Bönbiffar. Jag använde en burk blandade bönor och en burk kidneybönor, men egentligen går det bra med vilka bönor som helst (i burk)
Bönbiffar, medan jag kommer ihåg hur jag gjorde. Hacka lök och banka till vitlöksklyftan. Häll ner lökfräset, havregynsgeggan, kryddorna och bönorna i matberedaren med kniven monterad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.