Klipp eller skär baconet i bitar och lägg till dem bland champinjonerna. Jag har använt mig av kalkonbacon för att få ett lite magrare alternativ, men uteslut baconet helt om du vill ha det vegetariskt
Sen kan man ju variera fyllningen i oändlighet och det gör det ju inte sämre, däremot så är jag väldigt svag för champinjonstuvning så det kommer jag att fylla mina med men med en twist, jag kommer att blanda i knaperstekt bacon oxå, mums
Strimla kycklingen ochbaconen. Lägg dessutom till lite bacon så har man en fullträff. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Skär kycklingfilén i strimlor ochbaconen i bitar. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
I det här fallet blev det fräst broccoli och knaperstekt bacon. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Lägg bacontärningarna i en torr och kall stekpanna. Koka upp mjölk, smör och salt på medelstark värme. Rör ner det i den färdigkokta makaronkastrullen ihop med baconoch stekflottet
Jag åt och glufsade och funderade på varför jag inte lagat det oftare. Blanda samman mjölmix och salt. Rör ner äggen och tillsätt sist det smälta smöret
Strimla baconoch stek tillsammans med hackad lök. Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröra och har tydligen glömt bort hur fort det går
Stek baconoch hackad vitlök och strö över gratängen. Skölj och dela broccoli och blomkål i stora buketter och koka dem nästan mjuka i lättsaltat vatten
Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vispa äggen fluffigt, blanda ner grädden, fiberhusken och salt och låt svälla i 15 minuter. 1Skiva svampen och hacka löken. 1Fräs löken, svampen och skinkan i smöret. 1Fördela fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat. 1Strö över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.