Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t
Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Förutom att baconet bidrar med en god sälta och smak så hjälper den även till att hålla kycklingen saftig
Kyckling. Kycklingfond. Dela kycklingenfiléerna på mitten(på längden). Kyckling. 3-4st kycklingfiléer(tinade). Linda in i bacon(ca 3baconskivor till varje kycklingdel). Kycklingen är klar vid 72grader. 3-4st kycklingfiléer(tinade)
Till kvällens middag bestående av baconlindadkyckling och råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
1-2 port1 kycklingfilé6 baconskivor0,5 burk Creme bonjour grekisk vitlök6 jalapenoskivor (inlagda)Skär kycklingfilén i 6 bitar och banka ut dem med baksidan av en tung kniv. 1 kycklingfilé
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpanna i olivolja jag smaksatte den med. Hallå vänner. Dagens lunchtips var något som vi slängde ihop för gårdagens middag
Idag är det min man som har stått för middagen och det blev baconlindadkycklingfilé med parmesanost, pestosås och kokt potatis och det blev väldigt gott
Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt dem. 4st kycklingfiléer. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform (utan röran) och sätt in mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt. Fördela sedan créme fraiche blandningen ovanpå kycklingfiléerna och strö på ost och ställ in i ugnen ca 5 minuter tills osten fått lite färg. Relaterat 4st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.