Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Men det känns som det har gått flera dagar av veckan för jag har hunnit med så mycket. Jag åt krämigt blomkålsmos till fisken och de andra åt potatismos
Baconlindad laxfilé med färskpotatis och café de parissås4 portioner 600 g laxfilé i portionsbitar150 g bacon 1 msk smör 1 msk olja Salt Svartpeppar Till serveringKokt färskpotatisBlå Bands Café de parissåsGrönsaker Gör så härLinda bacon runt laxfiléernaStek laxen i medelhet panna i lika delar smör och olja, tills den fått en gyllenbrun färg, tar bara ett par minuterKrydda med salt och pepparMannen hade all rätt att vara stolt över maten, för det smakade riktigt bra, som det oftast gör när man blir bjuden
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlökklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.