Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. rejät med persilja. Som när man längtar något riktigt mycket och det blir så lyckat
Smaka av aiolin med salt och peppar. Lägg äggulor och dijonsenap i en bunke. Stek kycklingfiléerna på ytan till en fin färg (behöver ej vara genomstekta)
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 18 skiva salami. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivoroch strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Ochbaconlindade redo för ugnen. Korvarna, snittade ochfyllda. Korv med mos blev det inte, KORV däremot och en sån sjujäsikens god gräddstuvad purjolök till
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella ochsalami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Fylldakycklingfiléer. Pensla med olja och grilla ränder på kycklingfiléerna i en grillpanna. Gör en ficka, med ett snitt på längden, i filéerna och lägg i skinka, tomaterna och ost
Har hunnit med ett träningspass nu på eftermiddagen, så himla skönt att träna hemma tycker jag, slippa dra iväg till ett gym, testa det om ni inte gjort det ännu, köp hem lite hantlar och en skivstång och kör, finns massor med program och hjälp att få på tex Youtube
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.