Efterrätten blev grillad färsk ananas i lite honung med mjölkfri glass. Och firade det med att ta en soya latte med vanilj i soffan ute på waynes i Falun
En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Dags att ätaoch njuta. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Så vänta inte med att äta. Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Du ska få recept på det godaste i potatisväg man kan äta…. Ofantligt gott till grillat…. Solrosfrna blir sådär härligt rostade och saltade och passar såå fint till potatisen
Vänd ochgrilla andra sidan i en minut om du vill ha köttet lättstekt. Salt och peppar. Ta fram köttet, lägg på en skärbräda och låt det bli rumstempererat
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Sedan är det bara att grilla tonfisken, lägga upp och servera med grönsallad och bubbelvatten. Smula flingsalt med citronsmak och svartpeppar på bägge sidorna av tonfisken
Servera med grillade grönsaker och aioli. Stek eller grilla fisken ett par minuter på var sida. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år
Grillade kycklingspett. Riv moroten och äpplet. Blanda majonnäs med creme fraiche och kryddor. Rosta solrosfrön och pumpafrön med olja och salt i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.