I morse hade jag fina vänner över på frukost och bjöd då på en variant av de här baguetterna. Dock var jag lite snål och tror att man bör ta minst en kruka för att få riktig basilikasmak på det
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaochtomater
Dekorera med färska tomateroch varför inte lite färska örter som basilikaoch persilja. Våra egna baguetter fyller jag med rejält med sallad, fetaost, avokado, soltorkad tomatoch färsk tomat
Krydda den med lite olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar. wpa iframe[src*='viewablemedia. En så härlig sommarsallad speciellt nu när tomaterna smakar ljuvligt
Nästa gång funderar jag även på att slänga i lite färsk basilika. Det här receptet hittade jag i boken Bröd för alla sinnen av Stina Algotson, Janne Hansson & Fredrik J Karlsson under namnet Kryddbaguetter
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma. Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan
Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.