36 Igår
slängde jag ihop och gjorde färdigt falska potatisbakelser som vi ska ha imorgon då det kommer hit lite folk och fikar och firar hjärtat eftersom han fyller år imorgon
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Ikväll ska vi stilla en ytterst hungrig nerv i våra kroppar, närmare bestämt Thailandsnerven Den har gjort sej påmind ganska länge nu, det har ryckt och dragit i den i flera dagar och då är det dags för lite Pad Thai i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.