Är tillbaka på tisdag och då kanske jag hinner göra något mer Halloweenbakverk, vi får se. På onsdag är det ju Halloween och förutom att göra små marängspöken har jag även bakatläskiga fingrar
Det kan man visst om man håller sig till sin budget. Mitt tips är då att frysa in kakorna och plocka endast fram så många som behövs, låt dem inte stå framme och fresta dig
Här kommer ett recept på kakortill halloween som kanske är mer söta än otäcka men jag tycker ändå de passar in i temat med ögon som stirrar på dig i nästan varje tugga
och efter några minuter har du goda kakor. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
Tillsätt smöret och blanda ihop allt till en smuldeg. Att baka i långpanna är väldigt smidigt. Tillsätt vaniljsocker, ägg och yoghurt i den stora bunken
Smör och ströbröd till formen. Tillsätt gräddfilen. Smör och ströbröd till formen. 175 g smör. Grädda i cirka 50 minuter i 175°C i nedre delen av ugnen. 175 g smör
Paranötskakor med apelsinchoklad. Smält chokladen och doppa kakorna i den eller ringla över chokladen. 65 g paranötter. Sätt ugnen på 175 grader. 50 g smör. 0,5 tsk vaniljpulver. 50 g Paranötter. 50 g mörk choklad. 65 g paranötter. 50 g smör. 0,5 tsk vaniljpulver. 50 g Paranötter. 50 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.