När vi ändå skulle äta bakadpotatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
Varför äter man inte bakadpotatis oftare. Jag tog potatisprovaren. 500 g räkor med skal. 1 bakpotatis per person. Potatisen bakar du antingen i ugnen i ca 30-40 minuter på 200 grader (vänd potatisen efter halva tiden) eller i mikro i ca 10 minuter. 500 g räkor med skal. 1 bakpotatis
Jag hadeen påse morötter som såg ut att vilja lämna kylen snart, så innan dem hann göra det på egen hand gjorde jag ett par goda och saftiga morotsbiffar som höll ihop bra (viktigt om du frågar mig) och som därmed var lätta att steka
På bara lite över en timme kan man få ihop bakadpotatis och två olika röror att fylla dem med, den större delen av tiden är dessutom bara att vänta på att potatisen blir klar – så då kan man spela lite kort eller se på tv under tiden
Servera med en god sallad. Eller egentligen skulle man nog kunna kalla det potatislasange, eftersom det i stort sett är som en lasange fast pastan är utbytt mot potatis
Smaksätt det med Kalles kaviar. Täck med den sista brödskivan. Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan
Dillstuvad potatis är en rätt som följt med sedan barnsben. Nu återkommer den här hemma emellanåt för jag tycker fortfarande att det är riktigt gott och så är det ju riktig snabbmat om man har överbliven kokt potatis i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.