Bakad sötpotatis med köttfärsfyllning & chevré
matkreation.se
matkreation.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11 set marklyft, 12 set benböj och lite utfallssteg senare lämnade jag gymmet mer än nöjd och så där lycklig som endast ett avslutat benpass kan göra dig. Jag är nu uppe och härjar på 70 kg i marklyft, som förhoppningsvis ska kunna petas upp till 3 siffrigt. Att kunna dra upp något från marken med korrekt form som väger 100 kg känns som en milstolpe i träningssatsningen, det får bli mitt mål det. Fokus teknik dock. På kvällen väntade ytterligare ett spinningpass, jag vågade mig tillbaka. Att spinningpassen är placerade på samma dag som jag tränar ben är väl inte helt optimalt, men det får duga. Om det var glapp i mitt pulsband, felinställd maxpuls eller en förbannat trött kropp vet jag inte – men med mjölksyra upp över öronen hade jag noll förståelse för hur min pulsklocka under 55 minuter visade att jag låg i vilofasen, ett tempo ”som du ska kunna ligga i en längre tid och må bra” sas det något om igår. Vilotempo vet jag inte om jag skulle kalla det som sakta höll på att ta kål på mig. Innan spinningpasset slängdes det snabbt ihop en middag, glykogenförråd-påfyllning. Bakad sötpotatis med köttfärsfyllning och chevré.
  • 2 portioner)
  • 2 stora sötpotatisar
  • 200 g köttfärs
  • 1 purjulök
  • 1 avokado
  • 1/2 dl lätt kesella
  • chevréost
  • 10 minuter Har du gott om tid går det att baka potatisarna i ugnen i ca
  • 11/2 timme Medan sötpotatisarna micras så hacka upp purjolöken och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda ordentligt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.