Äntligen fredag och äntligen påsklov. Det känns som jag ligger efter med mycket nu, både hemma och på jobbet, och det känns väldigt lägligt med en vecka då jag har möjlighet att komma ikapp lite
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt grädde, honung och smör. Blanda kokos med vetemjöl och bakpulver. Blanda ner i äggvispet och rör om till en jämn smet, vänd ner rabarbern
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smör, mjölk och apelsin. Blanda bakpulver, vaniljsocker, kardemumma, vallmofrön, salt och mjöl i en bunke
Smörj och bröa en sockerkaksform. 13 st ägg. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver
Första bakningen med lilltjejen resulterade i denna sockerkaka med hallon och kardemumma. Hon var mycket stolt över sitt egna lilla förkläde och tyckte att det var väldigt spännande att hälla, röra och vispa
Jag och bakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med bakpulvret och smaktillsatsen. 2 3/4 dl vetemjöl. Häll smeten i en väl smord och bröad form, 1½ liter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35-40 minuter
En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen. En paj som du gör med bland annat gräddfil och vaniljpudding mix
Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. Vispa ägg och socker pösigt. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Ska ALDRIG använda något annat recept än detta när jag bakar sockerkaka framöver. Jag är verkligen urusel på att baka sockerkaka, de blir aldrig speciellt höga och fina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.