Det är just det som Kostfonden kämpar för, att få fram studier på kost och hälsa som inte betalats av livsmedels- eller läkemedelsindustrin och därmed få bort risken att studien vinklas på det vis som passar företagen bäst
tänk bara på att degen ska vara lite klibbig när du bakar ut limporna ger bäst resultat då. Brödet kan penslas med vatten innan man sätter in dom i ugnen och strö över vallmofrö/sesamfrö
Ett hembakat bröd ger mer tugg och är lite nyttigare än det formbrödsom finns att köpa. Om man fryser bröden i skivor kan de tas fram ur frysen och läggas direkt i brödrosten
-) Båda brödenkommer ifrån Martin Johanssons bok "Enkla bröd". -). På morgonen så börjar du med att hälla ut lite olika fröer på ett bakbord, ungefär likamycket som du hade i degen, här valde jag även att lägga till pumpakärnor
-Svart te plus torkad ekologiskt citronskal, citrontimjan eller citronmeliss och några vackra ätbara blommor, tex, ringblomma, ger ett trevligt citrus te
Fördelen med den här typen av skållning skållning är attbrödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt sombrödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
a proteinbröd-recept och risprotein i chokladsmak är gott att baka med. Casein är utmärkt att använda i frostings och att vispa med elvisp till en gräddliknande konsistens (bär är gott att tillsätta), det som många kallar "protein-fluff"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.