Skördesäsongen är i full gång och kryddoljor är ett trevligt sätt att ta tillvara en del av skörden. Av färsk chili kan man enkelt tillreda en stark smakrik olja som kan användas tillmarinader, stekning eller direkt på salladen
Jag lyckades köpa färska bambuskott häromdagen. Skotten har bruna torra ytterblad och mörkgröna hårigainnerblad som alla måste bort innan man kommer intill den gulvita kärnan
Väljer man typ biff och bambuskott, grönsaksbaserade woker (heter det så. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt
Jo, biff med bambuskott – precis som på kinakrogen. I onsdags lade jag ut en bild på minmiddag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Det blev verkligen hur gott som helst och jag riktigt längtade efter att få äta resterna dagen efter
Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken. Lägg ner rödlöken och köttet och stek dem ca 2-3 minuter. Tillsättbambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. 400 g strimladebambuskott. 1 liten salladslök. 1 klyfta vitlök
Som jag längtat efter wok och starka såser, krispigabambuskott och vattenkastanjer. Asiatiskt. Jag lovar er detta recept på minbiff med bambuskott är precislika god som på Kinarestaurang, om inte snäppet bättre
Faktum är att jag älskar det verkligen, och en av favoriterna är Biff med Bambuskott, gärna hemmagjord sådan, för jo, det är jättelätt att göra hemma och jag lovar att det smakar minstlika bra som på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.