Ibland passar det utmärkt med genvägar. Man behöver liksom inte alltid göra allt från grunden om man inte känner för det, eller har tid till det för den delen
Kyckling och söndag satt helt perfekt hemma hos oss. Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixa till och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligen varit en riktigt lugn dag här hemma
Nu är grillsäsongen igång. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare. Se till att ha rikligt med tillbehör så att alla kan göra sin egen favorit
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Passa på och grilla en gång till innan det blir för kallt och regnigt. Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott
Måndag morgon, klockan talar lite lätt irriterat om att det är dags att gå upp. Jag vaknar till lite och trots den hyperansträngande arbetsdagen dagen innan med avslutande öl så kände jag mig peppad inför vad som komma skall
Grilla på koreanska. Koreansk BBQ är färggrann, smakrikt, varierande och hälsosam. Bland annat äter man grillat kött i tunna skivor inslagna i olika salladsblad tillsammans med dippsåser
Första gången vi (eller rättare sagt min man) grillade dessa kamben var för säkert en månad sedan. De blev så goda att familjen genast utnämnde dem till sommarens bästa grillupplevelse
Sätt ugnen på 275 grader. Börja med att ta fram en skål till marinaden och häll i olivoljan. (Skålen ska vara tillräckligt stor för att rymma kycklingen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.